Kapadokya Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, çevremizde övgü İle bahsedilen lider bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk toplumunun milli, manevi ve ahlaki değerlerini benimseyen, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, çağdaş düşünen, düşündüklerini uygulayan devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bunları davranış haline getiren , problem çözme yeteneğine sahip saygın bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: "Okulumuz/Başarılarımız" bölümünden başarılarımızı inceleyebilirsiniz.

Saatler: 08:30--16:55
Isınma: Kaloriferli
Lojman: 5 - Sobalı
Sportif Etkinlikler: FUTSAL VOLEYBOL MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler: "TÜBİTAK FUARLARI"
Proje Çalışmaları: "MESLEK LİSELERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ" "BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ" "SIFIR ATIK PROJESİ"
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "ERASMUS PROJELERİ"
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA ERKEK PANSİYONU BULUNMAKTADIR.

Telefon - 0 384 551 23 21

WEB - https://kapadokyacpl.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Kayseri Caddesi No1 Topaklı Köyü / Avanos / NEVŞEHİR

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle Kayseri Caddesi No:1 Topaklı Köyü / Avanos / NEVŞEHİR

Adres - Yeni Mahalle Kayseri Caddesi No1 Topaklı Köyü / Avanos / NEVŞEHİR

Ulaşım Okulumuz Kayseri-Ankara karayolu üzerindedir. Avanos´a, Nevşehir´e ve Kayseri´ye sürekli olarak Kozaklı ilçesinden kalkan minibüsler hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Avanos ilçesine 45 km, Kozaklı ilçesine 25 km, Nevşehir ve Kayseri il merkezlerine 70 km, Kırşehir il merkezine 60 km uzaklıktadır.