OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN BİLGİLENDİRME

OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN BİLGİLENDİRME

14.01.2023 373

KAPADOKYA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmen Arkadaşlarımız İçin

Okulumuz Hakkında Bilgilendirme

14-01-2023

 

Gerek öğrencileriniz için, gerekse sizler için en hayırlı olacak okullarda görev yapmanızı temenni eder, hepinize yeni görev yerlerinizde başarılar dileriz.

İl içi, il dışı, özür grubu atamaları ile ilk atama başvurularında okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimizin, okulumuz hakkında ihtiyaç duyacakları bilgiler aşağıdaki gibidir. Okulumuz web sitesinde bulunan kadro ve bilgiler günceldir.

 

  1. 1.     ULAŞIM VE KONAKLAMA

Okulumuz Avanos ilçesine 45 km, Kozaklı ilçesine 25 km, Nevşehir ve Kayseri il merkezlerine 70 km, Kırşehir il merkezine 60 km uzaklıktadır. Okulumuz Kayseri-Ankara karayolu üzerindedir. Avanos'a,  Nevşehir´e ve Kayseri'ye sürekli olarak belirli saatlerde Kozaklı ilçesinden kalkan minibüsler hareket etmektedir.

Öğretmenlerimiz okul lojmanı, Kozaklı ilçesi, Avanos İlçesi, Nevşehir, Kırşehir ve Kayseri olmak üzere birçok yerde ikamet etmektedirler.

Kozaklı ve Kırşehir'den gelen öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla okulumuza gelmektedirler. Öğretmenlerimizin çoğunluğu Avanos ve Nevşehir'de ikamet etmekte olup kendilerinin tutmuş olduğu öğretmen servisi vardır. Servis sabah Nevşehir'den hareket edip Avanos ilçesindeki öğretmenlerimizi de alıp okulumuza getirmektedir. Derslerin tamamlanmasından sonra tekrar servisle dönüş yapmaktadırlar. Bu açıdan okulumuzun ulaşım problemi yoktur.

 

  1. 2.     ÖĞRENCİ VE PERSONEL BİLGİLERİ

 Okulumuz web sitesinde bulunan kadro ve bilgiler günceldir.

  1. 3.     OKULUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Okulumuzda Anadolu ve Meslek Programı vardır. Meslek programında Bilişim Teknolojileri Alanı- Yazılım Geliştirme Dalı ve Elektrik Elektronik Alanı- Elektrik Tesisatları ve Dağıtımı Dalı bulunmaktadır.

Okulumuz 2. hizmet bölgesi 4. hizmet alanında bulunmakta olup zorunlu hizmet kapsamındadır. 

Yıllık 18 puan hizmet puanı veren okulumuz için öngörülen hizmet süresi 6 yıldır.

Okulumuzda kapalı spor salonu, okul bünyesinde 2 Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı, Elektrik-Elektronik Alanı için ayrı bir atölye, öğretmen lojmanı ve erkek öğrenci pansiyonu bulunmaktadır.

Öğretmenlerimiz öğle yemeği ihtiyaçlarını okulumuz pansiyonundan karşılamaktadır.

  1. 4.     PANSİYONUMUZ

Okulumuz bünyesinde sadece erkek pansiyonu bulunmaktadır. Şu an için 29 öğrenci kalmaktadır.

Koğuşlarımız dörder kişilik olup, öğrencilerimiz temizlik ihtiyaçlarını gidermeleri için 2 adet çamaşır yıkama makinesi, 1 adet kurutma makinesi, 1 adet ütü bulunmaktadır. Kabinli banyolar vardır. 

Pansiyonumuzda dinlenme odası, tenis alanı ve spor odası bulunmaktadır.

Pansiyonumuz pansiyonunda Fatih Wifi  internet bağlantısı vardır.

Günde üç ana öğün dört çeşit yemek  ve  bir ara öğün iki çeşit yemek hizmeti bulunmakta olup öğrencilerimiz sağlıklı bir şekilde beslenmelerini sürdürmektedirler.

Pansiyonumuzda sosyal, sportif, eğitsel ve kültürel faaliyetler de yapılmaktadır. Bu faaliyetler nöbetçi öğretmenlerimiz rehberliğinde gerçekleşmektedir

14-01-202314-01-202314-01-202314-01-2023